Of. Treball   Qui som   Publicitat   On som?   P. contractant
 
  Programació RCB
Programació TVB
Revista Bétulo
Festival Filmets
 
   

 
 

 
   

Qui som

Badalona ComunicacióPública, multimèdia i local. Aquestes tres paraules defineixen què és Badalona Comunicació, què fem i quin és el nostre centre d’interès.

Som una empresa pública perquè la ciutadania de Badalona n’és la propietària. La nostra Junta General està formada pels regidors i regidores del Ple municipal.

Som multimèdia perquè gestionem tres mitjans de comunicació, en l’àmbit de la premsa escrita, la ràdio i la televisió.

Som locals perquè el que més ens interessa, sobretot, és allò que passa a Badalona i a la nostra gent.

La qualitat dels nostres productes, garantida cada dia pels nostres professionals, i el nostre model de gestió ens han convertit en un referent a tot Catalunya.


Ràdio Ciutat de BadalonaBadalona va ser la primera ciutat gran de tot Catalunya que va crear una emissora municipal. Va ser l’any 1981 quan l’indicatiu de Ràdio Ciutat saltava a les ones, com un canal de comunicació de tots els badalonins.

La informació, la música i, especialment, els esports, han estat des del primer dia el segell distintiu de qualitat de la nostra emissora.

24 hores al dia, 7 dies a la setmana, des del 94.4 de la FM. Amb continguts per a tots els gustos: els de les majories però també els de les minories.

La veu de Ràdio Ciutat de Badalona arriba també a qualsevol lloc del món per internet: rcb.cat


Televisió BadalonaDes de la seva posada en marxa, l’any 2000, Televisió Badalona ha crescut en audiència, en hores de programació i en nombre de programes de producció pròpia. Alguns d’aquests programes fets a TVB es veuen també a tot Catalunya i a les Balears, a través de la Xarxa de Televisions Locals.

Les millors imatges del que passa a la ciutat, la millor informació, el millor entreteniment es troba sempre a TVB.

91.000 persones segueixen cada dia la nostra programació (Sofres AM, Mitjana d’audiència diària acumulada).


Revista BétuloLa revista Bétulo recull tant la informació institucional de Badalona com aquelles notícies d’interès ciutadà que genera el ric teixit social de la nostra ciutat.

Una combinació equilibrada de textos i fotografies, amb un disseny acurat, fan de Bétulo la publicació més valorada pels lectors i lectores de Badalona.

Cada mes, 30.000 exemplars de la revista arriben a les llars badalonines, gràcies a la col·laboració dels forns, les farmàcies i altres punts de distribució.


AmuntAmunt

Avís Legal
Web realitzada a Badalona
Ràdio Ciutat de Badalona Televisió de Badalona Revista Bétulo Festival Internacional Filmets de Badalona