Primera derrota del Seagull a casa (1-2)

Laura Busto
20/10/2024 - 16:08

Estadi Municipal - L'Estadi Municipal veia com el Seagull perdia el seu primer partit a casa, i ho feia davant la Fontsanta Fatjó per 1-2.

Un gol al primer minut de partit ha deixat al Seagull per sota en el marcador davant un rival directe. Aquest ha estat obra de Sara Serna, la cinquena màxima golejadora de Tercera Federació, amb un llançament que Andrea no ha pogut aturar.

El conjunt badaloní i ho intentava, fins que una centrada des de la banda dreta ha acabat amb Yosse trobant l'espai per empènyer la pilota dins la xarxa i igualar el partit al minut 26.

Tot just al començament de la segona part, el conjunt de Cornellà ha pogut ampliar distàncies amb un gol de Paula Pujol que els donava els tres punts. Pol Fernández ha intentat fer canvis per capgirar la situació, però els aires frescos de les jugadores que havien ingressat al terreny de joc just després d'encaixar el segon no han estat suficients per aconseguir igualar el marcador altre cop.

El pròxim partit de lliga es disputarà contra el Saragossa en territori aragonès el dia 26 d'octubre a les 15:00h.