Can Reon, Tiana - Les portes d'aquesta masia i espai natural s'obriran a les 17 h i la música s'apagarà passada la mitjanit. Un festival íntim que combina els beneficis de la naturalesa amb actuacions de música contemporània, oferint una experiència sensorial i gastronòmica. Els assistents podran gaudir de concerts, acompanyats d'una copa de vi, vídeos captivadors i espectacles de dansa.
Nova edició del Festival Can Reon de Tiana el 28 de juny
A partir d'aquest dilluns, les entrades estaran disponibles a través de Ticketmaster. L'entrada general té un preu de 36 euros, es redueix a 17 euros per als infants de 7 fins a 15 anys i l'experiència del Wild Wild Menú puja fins als 69 euros.
Fem un repàs als artistes d'aquesta edició
Destaca el talent de la barcelonina Bikôkô, que obrirà l'edició d'enguany (19.15 h) amb el projecte 'A 1 is better than a 0'. L'artista hispà-camerunesa fusiona neo-soul, R&B i ritmes africans. Arriba a Tiana després del seu primer Tour europeu, amb grans èxits a Berlín, París, Bèlgica, Londres i Barcelona.
Continuarà el duet Tarta Relena (20.15 h) amb el seu estil vocal a cappella, que transita entre la música més tradicional fins a cançons d'autor, sempre amb un caire experimental i creatiu. Presentaran el seu nou disc 'És pregunta', un viatge conceptual que explora conceptes com el destí i l'autoconeixement.
La cantautora mallorquina Maika Makovski serà l'encarregada de tancar la nit musical (22.30 h) amb 'Bunker Rococo', el seu darrer treball amb influències del pop, el rock o el folk, barrejats amb instruments clàssics i contemporanis.
Altres activitats dins del Festival
El Festival oferirà diferents disciplines com escultura, audiovisual i instal·lacions interactives. Entre alguns dels artistes d'arreu del món que exposaran al Festival:
La gastronomia també serà un pilar del Can Reon, amb les tapes gourmet del xef Alberto Pacheco i el sommelier Daniel Paier. A més, el plat fort serà el Wild Wild Menú, una experiència exclusiva i limitada que començarà amb una passejada per recollir productes silvestres i que culminarà amb un dinar. Serà dirigit pel xef finlandès Sami Tallberg, expert i consultor líder en menjar salvatge i alimentació finlandesa.