Badalona - 4 sabors de gelat inèdits han competit en el Tast Solidari de la gelateria Can Soler aquesta tarda. Enguany, els diners recaptats es convertiran en gelats per a la Fundació Salut Alta perquè els joves de l'entitat puguin menjar-ne aquest estiu. És una iniciativa que van començar el 2013.
Les altes temperatures d'aquesta tarda han propiciat que moltes famílies s'apropin a la gelateria Can Soler per gaudir d'aquesta degustació. El Tast Solidari permet, per un 1,50 €, provar 4 gelats diferents i votar el favorit, que serà l'estrella de la campanya d'aquest estiu 2023.
Els finalistes d'aquest any han estat el sorbet de plàtan, de gerds i remolatxa amb anet, d'orxata amb sabor a te matxa i de dolç de cacauet. La ciutadania ha pogut degustar els diferents sabors en petites mostres que, a més, seguia un ordre concret per assaborir.
Per Can Soler, aquesta experiència és un joc. I és que els impulsa a ser creatius i a treballar amb gustos que s'allunyen dels habituals. També perquè poden ajudar cada any a una entitat de la ciutat. En aquesta ocasió, la recaptació, convertida en gelats, es destinarà a la Fundació Salut Alta per a joves i famílies que viuen en situació d'exclusió social. En altres edicions, els donatius han estat per a l'Escola d'Educació Especial Llevant o per al Col·legi Lestonnac, del barri de Sant Roc de Badalona.
En aquesta festa del gelat, els participants han tingut l'oportunitat d'escollir quin és el que més els hi ha agradat. 3 gelats són vegans i aptes per a intolerants a la lactosa, mentre que el de plàtan s'ha elaborat amb una tècnica per rebaixar el sucre afegit en un 9%.