La Penya s'enfonsa a cinc minuts pel final (83-76)

Xavi Ballesteros
04/05/2024 - 23:41

València - El Joventut continua sense poder sumar una victòria lluny de Badalona i, de moment, Dani Miret no ha pogut guanyar a domicili. Avui ho ha tingut aprop perquè els verd-i-negres han competit de tu a tu amb un equip amb el potencial del València, un equip d'Eurolliga amb un físic que ha castigat sobretot el gran referent com és Tomic que ha acabat amb 3/12 tirs de camp. Tot això sense Feliz i Cook que s'han quedat a Badalona lesionats i Pau Ribas que ha hagut de deixar la pista en fer-se mal al dit gros del peu dret. Els verd-i-negres han començat dominant gràcies a quatre triples seguits (6-16) però el València ha empatat amb un 10-0 ràpidament (16-16). A partir de lavors igualtat fins al descans (37-34). Al tercer quart semblava que s'enfonsava la resistència de la Penya (48-39) però ha ressorgit i un triple de Vives ha empatat a cinc minuts pel final (67-67). Ha estat llavors quan el València s'ha posat les piles i ha fet un parcial de 9-1 ja definitiu (76-68). La Penya tancarà dijous la temporada al Palau Olímpic en un horari horroròs contra el Tenerife (21.30h) i acabarà el curs a Santiago de Compostel·la diumenge contra l'Obradoiro (18.30h).