A 40 minuts de fer història

Albert Guerra
05/05/2024 - 00:19

Estepona - El Joventut Badalona es troba a un pas d'assolir l'ascens a Lliga Femenina després de vèncer el Paterna a les semifinals per 59 a 54.

Les badalonines han fet un partit molt seriós i han mostrat molta solvència sobretot en els instants finals quan el Paterna ha retallat distàncies. L'energia de Santibáñez i Piera ha fet pujar el llistó de defensiu que ha ofegat Buenavida, la jugadora referent del conjunt valencià. En atac, les verd-i-negres han aconseguit obrir escletxa al segon quart amb un parcial de 19 a 11 que les ha fet marxar al descans amb la Penya 5 punts amunt (30-25).

Lluny de relaxar-se, a la segona part les badalonines han premut l'accelerador i s'han col·locat 11 punts per sobre. Helena López ha exercit de líder amb un partidàs agafant responsabilitats en els moments més calents (14 punts).

La nota negativa del partit ha estat la lesió a la fàscia del peu d'Inés Santibáñez, que ha anat a Marbella a fer-se proves però no podrà jugar demà.

La gran final serà a les 17:30h i es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Badalona.